Programma 2018:

 

zaterdag 7 juli: 10:00uur Team Cup (2 vrouw + 2 man)

                          16:00uur Gratis Jeugd Clinic

 

zondag 8 juli:    10:00uur DD (Ranglijst & Recreatie)

                                          HD (Ranglijst & Recreatie)

 

Dit jaar staat op zaterdag 7 juli een Teams Cup gepland en niets is leuker dan een team uitje! Schrijf je competitie team en beleef een gezellige, sportieve dag op het strand. Een mooie afsluiter van het competitie seizoen!

Elk beachtennis team bestaat uit twee mannen en twee vrouwen en iedere vereniging of club kan een of meerdere teams voor de Hargen Sail Beach Tennis Teams Cup inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per team.

 

NH-Beachtennis organiseert jaarlijks tijdens het Hargen Sail evenement een open beachtennis toernooi voor iedereen die van strand, sporten en muziek houdt.

 

Wat kan je leden verwachten? Gezelligheid, Zand, Muziek, Strand, team building en ook een spannend potje beachtennis tegen een gelijkwaardige tegenstander.

 

Ook in het programma:

 

Op zaterdag 7 juli om 17:00 is er een Beachtennis Clinic voor de Jeugd. En op zondag 8 juli is er een KNLTB ranglijst- en een recreanten-toernooi, toegankelijk voor alle niveaus in de categorie HD en DD. Een leuke manier om andere tennissers te leren kennen en ook om punten voor Nederlandse beachtennis ranking te verdienen!

Inschrijfgeld is € 12 p.p


Hebt u nog vragen?


Inschrijfformulier Hargen Sail 2018

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.